• SUNDAY: 15TH JUNE, 2014
    09:30 – 11:05 King’s Virgin (95min), Uganda
    11:10 – 12:25 Last Winter (75min), Iran
    12:30 – 14:00 Break
    14:00 – 16:10 Forma (125min), Japan
    16:10 – 17:50 The Sapphires (103min), Australia
  • MONDAY: 16TH JUNE, 2014
    09:30 – 11:30 He Hurts Me (115min), Tanzania
    11:30 – 12:30 About Her (60min), Uganda
    12:30 – 14:00 Break
    14:00 – 16:30 Struggle to Unknown (145min), Tanzania
    16:30 – 17:00 Strength in Fear (30min), Rwanda
  • TUESDAY: 17TH JUNE, 2014
    09:30 – 11:00 Khumba (85min), South Africa
    11:00 – 12:30 Little Hero (82min), Iran
    12:30 – 14:00 Break
    14:00 – 16:00 The Distant Boat (120min), Kenya
    16:10 – 17:35 Taste of Rain (82min), Namibia/South Africa/ Germany
  • WEDNESDAY: 18TH JUNE, 2014
    09:30 – 11:20 Bella (107min), Malawi
    11:20 – 12:55 Turn (95min), Cambodia/Australia
    12:55 – 14:00 Break
    14:00 – 15:00 State House Season 1: 2 Episodes (52min), Kenya
    15:00 – 16:00 From Here to Timbuktu Season 1: 2 Episodes (52min), Kenya
    16:00 – 17:00 Groove Theory Season 1: 2 Episodes (52min), Kenya
  • THURSDAY: 19TH JUNE, 2014
    09:30 – 11:10 The Thorn of the Rose (97min), Guinea Bissau
    11:10 – 12:40 No More Tears (80min), Rwanda
    12:40 – 14:00 Break
    14:00 – 16:30 MANDELA: A Long Walk to Freedom (141min), South Africa/USA
    16:30 – 18:00 Committed (90min), Cyprus
  • FRIDAY: 20TH JUNE, 2014
    09:30 –10:30 Pamoko (60min), USA/Tanzania
    10:35 – 12:35 White Shadows (117min), Germany/Tanzania
    13:00 – 14:00 Break
    14:00 –18:00 The Madiba Legacy: Beyond Long Walk to Freedom
    5 Documentary Series by Danny Schechter
  • SATURDAY: 21ST JUNE, 2014
    09:30 – 10:30 About Her (60min), Uganda
    10:35 – 12:35 The Distant Boat (120min), Kenya
    12:35 – 14:00 Break
    14:00 – 16:00 Half of A Yellow Sun (111min), USA
    16:00 – 18:00 He Hurts Me (115min), Tanzania
  • SUNDAY: 22ND JUNE, 2014
    09:30 – 13:00 Winning Films
    13:00 – 14:00 Break
    14:00 – 18:00 Special Screenings

    RED COLOR means REPEATED SCREENINGS